Jump to content
Come try out our new Arcade we just put up, new games added weekly. Link at the top of the website ×

*Zeus*

**- Inactive Registered Users
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 
  • Points

    30,250 [ Donate ]

1 Follower

About *Zeus*

  • Birthday 01/01/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

*Zeus*'s Achievements

  1. I still can't access your game servers.
  2. Thank you for the info and for canceling Ban. I don't see anything about the ban on PB. But we will try to appeal.
  3. Are the last 8 characters enough for you? I found these on an old HDD as a backup for my CoD account.
  4. I'm sorry, but I can't provide you with my GUID. The last patch no longer supports punkbuster and you can't run the command /pb_myGuid in the console without it So that it shows what you want. The new patch also does not allow you to enable PB annually so that you can log in to a server with active PB, where the command /pb_myGuid would be executed I really don't want to reinstall the whole game, I'm sorry, I don't know how to help more.
  5. Yes I can, but I can't connect to yours.
  6. Omlouváme se, tento požadavek se týká CoD4 . please delete this message
  7. Toto odvolání a jeho odpovědi jsou na veřejném fóru a mohou je vidět všichni. Na jakém serveru jste měli zákaz?: Vše Kdy jste dostali ban?: Před 11 lety Jaké bylo tvé jméno ve hře?: *Zeus* Jaký je váš GUID hry (pokud je znám): Omlouvám se, už si nepamatuji Proč si myslíš, že jsi dostal ban?: Už si to moc nepamatuju, asi jsem porušil nějaká pravidla, za což se moc omlouvám a litujeme toho. Dnes už mám syna, kterému je 13 let a také by si rád zahrál na vašich CoD serverech. Ale díky mým dřívějším chybám nemůže a to mě mrzí. Myslím, že 11 let zákazu hry na vašich serverech byla dlouhá doba na to, abych si uvědomil, že porušování pravidel se nevyplácí a je často trestáno, a to právem. To je to, o co vás žádám a žádám vás, abyste odbanovali na svých CoD serverech, a slibuji sobě i svému synovi, že budeme dodržovat všechna vámi stanovená pravidla Moc děkuji za kladné jednání. Omlouváme se, tento požadavek se týká CoD4
  8. Hello, today I played to> XI <MW2 Freezetag V.2 and 4x I dropped a game with a message,
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.